Partners

 

Nieuwe partner van VZP Bedrijven: De Raadgevers
 
Iedere ondernemer heeft wel eens behoefte aan bedrijfsjuridisch advies. Bijvoorbeeld bij ontslagzaken of reorganisaties, het opstellen of aanpassen van algemene voorwaarden, contracten en overeenkomsten. Of bij arbeidsconflicten, de toepassing van cao’s, het aantekenen van bezwaar, incassotrajecten, intellectueel eigendom, aansprakelijkstellingen of een geschil rondom aankoop of levering.
Omdat je niet beter weet, vraag je een advocaat om de kwestie te bestuderen en vervolgens wordt de zaak (gedeeltelijk) opgelost. Maar dan wordt u achteraf helaas wél geconfronteerd met hoge rekeningen. Of erger: uw rechtsbijstandverzekering heeft niet het gewenste resultaat.

Dat kan gelukkig echt wel slimmer, goedkoper en duurzamer. En wel met De Raadgevers.

De Raadgevers verzorgt juridische dienstverlening voor ondernemers. Zij zorgen ervoor dat MKB /familiebedrijven de juridische aspecten en gevolgen van hun bedrijfsactiviteiten volledig in beeld hebben én houden. Inclusief de mogelijke consequenties van nieuwe wetgeving.

Met De Raadgevers aan hun zijde zijn ondernemingen, hoe groot of klein ook, altijd voorbereid. Daarmee bespaart u onnodige procedures en hoge kosten. ‘Ondernemen met een voorsprong’, noemen ze dat bij De Raadgevers

Speciaal voor VZP bieden De Raadgevers nu een gratis proefabonnement van drie maanden. Tijdens deze proefperiode ervaart u vrijblijvend de toegevoegde waarde van De Raadgevers. Pas  daarna beslist u of en hoe u verder gaat.

Benieuwd hoe zij dat doen en wat zij voor u kunnen betekenen? Informeer naar de mogelijkheden en bel 088-133 11 33 (even vragen naar Willard). Of bel Maarten/VZP op 06 34 88 69 91.