Direct een Amersfoortse AOV afsluiten.

In vijf stappen een arbeidsongeschiktheidsverzekering van De Amersfoortse afsluiten, dat regel je nu snel en gemakkelijk via www.doehetzelfaov.nl 

 

“Het kost veel tijd en moeite, is gecompliceerd en omslachtig”

 

Geen smoesjes meer
Je loopt al langer rond met het idee dat je wat moet regelen als je (tijdelijk) niet kunt werken en dus geen inkomen hebt. De rekeningen moeten immers ook dan worden betaald.


Je weet dat je dit moet regelen; het staat nu echt te lang op je ‘to do’-lijstje. En je hebt al veel informatie ingewonnen bij vrienden, zakenrelaties en je boekhouder. Op internet heb je zelfs al gekeken naar de juiste verzekering en een berekening gemaakt van de kosten van de meest passende AOV.

 

Alleen die laatste stap, de rompslomp van het daadwerkelijke afsluiten, moet nog worden gezet. Maar omdat het zoveel werk lijkt, heb je dat nog steeds niet gedaan. Het kost veel tijd en moeite, is gecompliceerd en omslachtig. 
Vanaf nu kunnen dit geen argumenten meer zijn…

 

Golfballen cadeau
… want nu kun je op www.doehetzelfaov.nl in vijf stappen direct zelf een AOV van De Amersfoortse afsluiten (met de beste voorwaarden, volgens Moneyview).

 

Vakantietip: sluit je vóór 1 september via www.doehetzelfaov.nl een AOV van De Amersfoortse, dan krijg je een doosje golfballen cadeau. 

Meer weten?

Bel ons voor een afspraak of vraag een offerte aan. Wij vertellen u graag nog veel meer over de mogelijkheden. Meer info of een offerte aanvragen >>