25 september Webinar van VZP over Fit& gezond op de werkvloer.

Bewegen is goed voor je lijf. Dat weet inmiddels iedereen. Maar weet u dat bewegen ook een positieve invloed heeft op ons brein? En dat medewerkers die fit zijn en goed in hun vel zitten productiever zijn? Onze Nederlandse neurowetenschapper Erik Scherder vertelt u daar alles over in ons webinar Fit & gezond op de werkvloer op 25 september 2020. Interesse? Meld u dan nu aan!

 

Erik Scherder is deskundige op het gebied van Neuropsychologie en Bewegingswetenschappen. Hij is de man die heel Nederland fascineerde met verhalen en lezingen tijdens uitzendingen van ‘De Wereld Draait Door’ en ‘DWDD University’. De hoogleraar werd zelfs benoemd tot lid van de Nederlandse Sportraad. In het webinar zal Erik spreken over de werking van het brein, de invloed van bewegen en hoe u dit kan toepassen binnen uw bedrijf.

 

Het webinar

 

Het webinar Fit & gezond op de werkvloer wordt georganiseerd door VZP Bedrijven B.V. in samenwerking met De Amersfoortse en a.s.r. Vitality.

 

Datum              25 september 2020

Tijdstip             10:30

 

Deelname is gratis. Na aanmelding ontvangt u een link naar het webinar.

 

Ga naar het webinar

 

 

 

 

Heeft u vragen?
Meer weten over het webinar of over wat u kunt doen aan fitte en productieve medewerkers? Neem contact op met VZP bedrijven B.V. en bel 06 – 34 88 69 91