Direct uw AOV regelen


Als ondernemer heb je veel aan je hoofd. Je bent druk met je bedrijf en wilt zonder kopzorgen doen waar je goed in bent. In de wetenschap dat financieel alles goed geregeld is en je je geen zorgen hoeft te maken over je inkomen als je door ziekte of ongeval tijdelijk niet kunt werken.

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) geeft rust en zekerheid. Maar dat is alleen het geval als u precies die AOV afsluit die bij uw specifieke werk- en leefsituatie past. Zodat u lang genoeg voldoende uitkering ontvangt tegen de juiste voorwaarden, mocht u onverhoopt arbeidsongeschikt raken.

 

Wat jou AOV kost bereken je hier.
 

Ons handige AOV stappenplan helpt u zelf bepalen welke arbeidsongeschiktheidsverzekering dat is. U heeft de keuze tussen het VZP AOV Compleet Advies Pakket of het VZP AOV Doe-Het-Zelf Pakket. En mocht u er alsnog niet helemaal uitkomen, dan staat VZP Bedrijven u vanzelfsprekend graag met raad en daad terzijde.

 

 

     

 

 

NIEUW

 

Voor iedere ondernemer is er nu een AOV tot aan de AOW leeftijd.

Vanaf nu is het mogelijk om ook als je een zwaar beroep uit oefent een AOV af te sluiten die loopt tot de AOW leeftijd. Zo kom je niet in de financiële problemen als je langdurig arbeidsongeschikt raakt. Hoe het werkt kun je zien in dit filmpje.