Wat doet VZP personeelsbeheer

VZP Bedrijven is er voor u
 

Heeft u als ondernemer personeel in dienst dan komt er veel op u af.

U krijgt te maken met een wirwar van disciplines, zoals een accountant, de belastingdienst, Arbodienst, salarisadministratie en mogelijk een HR-buro. Daarnaast wordt er heel veel gevraagd van uw kennis van wet- en regelgeving. Denk hierbij aan UWV, modernisering Ziektewet, Wet Werk en Zekerheid, subsidies, cao’s, RI&E, enzovoort. Kortom, een wirwar aan steeds veranderende regels waar u als ondernemer niet op zit te wachten maar wel mee te maken krijgt.

Krijgt u dan ook nog eens te maken met een zieke werknemer dan gaat de regelgeving nog verder. Als werkgever moet u voldoen aan allerlei verplichtingen om extra kosten te voorkomen.

VZP Inkomen helpt u door deze bomen gewoon het bos te blijven zien. En zo mogelijk hier zelfs een financieel voordeel uit te halen.

Met de VZP Bedrijfsscan komen al deze onderdelen aan de orde en krijgt u een overzichtelijk beeld van kansen en bedreigingen. Dit wordt uitgewerkt in een advies. In samenspraak met u kijken we naar de eventuele aanpassingen die zouden moeten gebeuren. We begeleiden u bij dit continue traject en zorgen hierdoor voor continuïteit van uw onderneming. 
 

Wat kost een AOV verzekering?