Wat klanten vinden

VZP Bedrijven is een betrokken adviseur met wie voor het aangaan van zaken heldere afspraken zijn te maken. Advies op maat en bereid inhoud van zaken meerder malen uit te leggen tot e.e.a. duidelijk is voor de advies vrager. 

 

W. van M

Arnhem, 25-07-2019

 

 

 

Uitstekend advies, ook erg scherp op kosten en voorwaarden. Professioneel geholpen.

 

F. te Hennepe

Arnhem, 11-09-2017

 

 

Maarten heeft mij uitstekend geholpen bij het vinden van de beste AOV. Een wereld die voor mij volstrekt onbekend was heeft hij voor mij met succes ontgind. En nu maar hopen dat ik er nooit gebruik van hoef te maken. 

 

J.C. Messemaeckers

Bilthoven, 12-04-2017

 

 

Voor al onze vragen en kwesties rondom verzekeringen en rechtsbijstand kunnen we bij Maarten Prins van VZP Bedrijven terecht. Hij is een trouw aanspreekpunt en een welkome aanvulling op ons team. Ook ongevraagd houdt hij voor ons zaken in de peiling: wetgeving die verandert of dingen die moeten worden aangepast. Ik hoef er nooit achteraan te bellen; hij zoekt het voor me uit en komt vanzelf met de juiste informatie. Maarten heeft aandacht en tijd voor je en lost alles op. Hij is voor mij een zorgeloze one-stop-shop. Ik zie hem als externe collega die mij op elk gewenst moment ont-zorgt.”
 

GTSzorg Nijmegen

Nijmegen, 26-02-2017

www.gtszorg.nl

 

 

 

Maarten is een hele betrokken en betrouwbare adviseur. Zuiver en niet pusherig, wat ik helaas nog te vaak tegenkom in verzekeringsadviseursland. Gewoon een hele goeide AOV kunnen afsluiten via Maarten en ik kan hem van harte aanbevelen.
 

R.A. Lee

Hoofddorp, 28-12-2016